Over M10N

Wie ontwerpt nu dit alles?

Wie is nu die M10N?

Melvin is een gemotiveerde vormgever, die bruist van ideeën en passie om ontwerpen te maken van Apps en Icons. Echter tijdens zijn opleiding als Game Artist (HKU) en Visualiser (GLR) heeft hij zich weten ontwikkelen in illustratie en vormgeving. Deze twee passies hebben hem doen besluiten wat hij wilde doen. Na een zoektocht kwam hij erachter dat hij illustratie, vormgeving en visuals apps moest combineren en zijn passie voor grafische vormgeving moest achtervolgen.

Zijn interesse voor grafische design voor moderne media begon met het besturing systeem dat hij had op zijn HTC Desire, namelijk MIUI. De mogelijkheid om alles aan te passen door de gebruiker zelf deed mij besluiten mij te richten op het ontwerpen voor onder andere Apps.

In 2012 kwam hij in aanraking met Dribbble, de community waar vele andere ontwerpers hun kunsten tonen. Deze grote inspiratie bron heeft hem ertoe doen zetten zijn vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Wat ooit begon als een spontane ontmoeting met een onbekend besturing systeem op een smartphone, heeft dit zijn interesse en richting in ontwerpen bepaald.

In zijn vrije tijd houdt hij zich naast Icon Design ook bezig met het maken van cartoon illustraties in een eigenzinnige stilering waarbij hij vorm en kleur combineert om tot uiteenlopende ontwerpen te komen. Maar naast digitaal illustreren, houdt hij er ook van om erop uit te gaan en in zijn schetsboek te tekenen en met Copic markers en Inkt aan de slag te gaan.

Graphic Design
75%
Illustration
90%
App Icons
80%
Grafisch Ontwerpen (DTP)
75%

Ofwel M10N is...

Melvin ten Napel
Graphic Artist