Vaardigheden

Wat zijn mijn specialisaties?

Mijn vaardigheden

App Icons

Apps icons zijn vandaag de dag niet weg te denken uit onze beleving met interactieve en mobiele media. Het ontwerpen van een gepast icoon voor een app of presentatie is dan ook aanwezig in een een visuele presentatie. Het ontwerpen van visuals om dit aan te kleden is een onderdeel waarin ik mij heb kunnen ontwikkelen. Met grafische software als Photoshop en Illustrator maak ik deze iconen werk ik in verschillende stileringen en zijn vorm en kleur de sleutel tot een goed ontwerp.

Illustrations

Het maken van illustraties is het andere waar ik mijn in mijn vrije tijd als opleiding in heb gespecialiseerd. Het ontwerpen van monsters, space rangers, voer en werktuigen en ludieke karakters zijn de laatste jaren het toneel geworden van mijn illustraties. Het werken in verschillende stijlen houdt mij scherp en vooral ook gevarieerd in het uitwerken van nieuwe spontane ideeën. Voor mij zijn uiteenlopende karikaturen en kleur de speerpunten in mijn werk.

Graphic Design

Het vormgeven van layouts voor magazines, brochures, business cards en flyers is vandaag de dag in het digitale tijdperk nog altijd relevant. Het samenstellen van layouts doe ik geregeld en in het ontwerpen van layouts voor magazines en brochures kijk naar een goede samenhang van tekst, beeld en vormgeving om tot een sterk beeld te komen. Hierin staan sfeer, leesbaarheid en graphics centraal. Het communiceren van deze hoofdonderdelen staat centraal in een sterk ontwerp en op goede opmaak.

Kunnen wij uw app voorzien het juiste icoon?

App Icons

Onze App icons zijn kleurrijk, bevatten handgetekende texturen en details dat wij naast licht en schaduw gebruiken om dit alles samen te laten komen. De stijl waarin wij werken staat niet vast en wordt bepaald aan de hand van uw wensen. Of het nu skeuomorphism (eruit laten zien als een object naar zijn functie) of een logo in flat design is. Wij ontwerpen het met een gezonde dosis creativiteit en motivatie voor uw app of zakelijke presentatie.

Op zoek naar de unieke Illustraties en Designs?

Illustratie & Design

Space rangers, monsters, robots en super helden… wij kunnen er niet genoeg van krijgen. Het maken van illustraties dan ook mogelijkheid waar wij u graag mee helpen. Of het nu bijvoorbeeld voor een affiche, flyer, (school)boek of comic is, wij verzorgen graag de illustraties. Leuke en unieke karakters en personages, interessante achtergronden, noem het maar op, wij ontwerpen het! Wij werken in verschillende stijlen waarin wij ons door vorm, kleur, stijl en uw verhaal en de boodschap laten leiden.